OVER NATIONALE SPONSORPOT

Over De Nationale Sponsorpot

Wij zijn al 15 jaar gespecialiseerd in het koppelen van bedrijven aan sportverenigingen. Met onze ervaring en expertise voor de markt hebben wij talloze bedrijven en verenigingen geholpen aan mooie sponsordeals ter bevordering van de groei voor beide partijen. Bovendien zijn wij sportliefhebbers in hart en nieren, waardoor wij alle clubleden een kans willen geven om het beste te halen uit hun sportcarrière.

Een sponsordeal is een gunst en vooral rendabel.

Vanuit alle plekken, steden en landen komen er bezoekers langs bij sportverenigingen. De blootstelling die een bedrijf krijgt is dan ook immens groot. Dit komt als gevolg door het sluiten van een goede sponsordeal. Weinig mensen zijn het er zich van bewust, maar het feit dat een bedrijfsnaam zo wordt blootgesteld aan mensen creëert groei in je naamsbekendheid.  Zo is het dus aantrekkelijk voor een bedrijf en een grote gunst voor een vereniging. Voor meer informatie kun je hier klikken.

Het helpen van verenigingen, stichtingen, bedrijven en individuele sporters

Wij zijn van mening dat iedereen een kans verdient om te groeien. Het is voor kleine partijen  aanzienlijk moeilijker om aan sponsoren te komen. Daarom hebben onze specialisten de juiste kennis en ervaring om de juiste sponsoren te vinden voor kleine verenigingen, stichtingen en sporters. Ook kleine bedrijven helpen wij op weg.

Meer informatie over de nationale sponsorpot?

Dat kan, wij vertellen het u graag. Wij hechten veel waarde aan onderlinge communicatie. Neem nu vrijblijvend contact met ons.