OVER NATIONALE SPONSORPOT

Over De Nationale Sponsorpot

Wij zijn al 15 jaar gespecialiseerd in het koppelen van bedrijven aan sportverenigingen. Met onze ervaring en expertise voor de markt hebben wij talloze bedrijven en verenigingen geholpen aan mooie sponsordeals ter bevordering van de groei voor beide partijen. Bovendien zijn wij sportliefhebbers in hart en nieren, waardoor wij alle clubleden een kans willen geven om het beste te halen uit hun sportcarrière.

Een sponsordeal is een gunst en vooral rendabel.

Vanuit alle plekken, steden en landen komen er bezoekers langs bij sportverenigingen. De blootstelling die een bedrijf krijgt is dan ook immens groot. Dit komt als gevolg door het sluiten van een goede sponsordeal. Weinig mensen zijn het er zich van bewust, maar het feit dat een bedrijfsnaam zo wordt blootgesteld aan mensen creëert groei in je naamsbekendheid.  Zo is het dus aantrekkelijk voor een bedrijf en een grote gunst voor een vereniging. Voor meer informatie kun je hier klikken.

Het helpen van kleine verenigingen en kleine teams

Wij zijn van mening dat iedereen een kans verdient om te groeien als vereniging. Het is voor kleine verenigingen en kleine teams aanzienlijk moeilijker om aan sponsoren te komen. Daarom hebben onze specialisten de juiste kennis en ervaring om de juiste sponsoren te vinden voor kleine verenigingen en teams.

Meer informatie over de nationale sponsorpot?

Dat kan, wij vertellen het u graag. Wij hechten veel waarde aan onderlinge communicatie. Neem nu vrijblijvend contact met ons.

Reken jouw voordeel uit!

De nationale sponsorpot denkt altijd in een commercieel perspectief. Wij begrijpen heel goed dat onze klanten juist geld willen verdienen. Daarom kunnen wij met onze bewezen strategieën en formules, uitrekenen wat uw rendement is op uw sponsordeal.

Door middel van de onderstaande calculator kunt u makkelijk inzien wat uw rendement van uw investering kan worden.

Vind de juiste sponsor voor uw vereniging in 4 stappen:

Sponsorverzoek aanvragen

Hartstikke tof dat u een verzoek wilt gaan indienen. Op deze pagina kunt u alle benodigde informatie vinden. Op onze website hebben wij onze nationale sponsorpot calculator gereed staan. Hiermee kunt u op basis van uw doorgevoerde gegevens, alle potentiële winst zien die u uit een deal kunt halen. De gegevens die hier noodzakelijk voor zijn bestaan uit: De regio, sport en gemiddelde inleg. Indien u tevreden bent met alle statistieken die op uw scherm voortkomen, kunt u akkoord geven en gaat ons team in overleg met u aan de slag. Vanaf €250,- kunt u er al voor zorgen dat uw sportvereniging op een degelijk niveau wordt gepromoot en daardoor de gewenste sponsordeal binnen krijgt die voor de gewenste financiële boost zorgt.

Marketing campagne

Ons team gaat aan de slag met het opzetten van een marketingcampagne voor uw vereniging. Hierdoor creëren wij meer naamsbekendheid voor uw vereniging, waardoor de kans groter wordt om een gepaste match te vinden. Wij gaan binnen ons brede netwerk kijken welke bedrijven de juiste kandidaten zijn voor het creëren van de juiste sponsordeal. Alle campagnes draaien online. Vanwege de huidige Covid situatie is dat geen enkel probleem. Wij kunnen nu veel meer potentiële bedrijven bereiken. Zodra de aanvraag is goedgekeurd gaan wij direct aan de slag en hoeft u geen verdere inspanningen te verrichten om te gaan zoeken naar een goed passende sponsordeal.

Het binden van verenigingen en bedrijven

Er zijn momenteel meer dan 136 aangesloten bij de nationale sponsorpot. Met onze expertise, kennis en ervaring gaan wij kijken wat de best passende vereniging is dat matcht met uw wensen. Het kan voorkomen dat er op basis van uw wensen totaal geen match in ons netwerk aanwezig is, dat is geen enkel probleem. Indien dat het geval is, bieden wij de volgende diensten aan: - Telefonische acquisitie - E-mail campagnes - Google ADwords campagnes - Social media campagnes Op basis van onze huidige database kunnen wij uw haast garanderen dat wij altijd een passende match kunnen vinden voor uw bedrijf.

De sponsordeal

Naarmate de resultaten van de campagnes/onderzoeken die wij hebben gedraaid, kunnen wij alle geïnteresseerde bedrijven laten zien. Wij zorgen ervoor dat er in goed overleg, verwachtingen van beide partijen kloppen. Op het moment dat u een keuze heeft gemaakt kun je de procedure afronden en kunt u beginnen met het aankondigen van uw mooie sponsordeal! Wij bieden ook de mogelijkheid om onbeperkt aantal sponsorverzoeken te gaan indienen. In de tussentijd houden we u op de hoogte van potentiële geïnteresseerden voor uw vereniging.

Dutch NL English EN French FR Spanish ES