OVER NATIONALE SPONSORPOT

Over De Nationale Sponsorpot

Over De Nationale Sponsorpot

Al meer dan 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het verbinden van bedrijven met klanten. Met onze ervaring en expertise op de markt hebben we talloze bedrijven en verenigingen geholpen bij het sluiten van mooie deals die de groei bevorderen voor beide partijen. Bovendien zijn we gepassioneerde sportliefhebbers en willen we alle vele clubleden de kans geven om het beste uit hun sportcarrière te halen.

Een sponsordeal is een gunst en vooral rendabel.

Sportverenigingen trekken bezoekers uit verschillende plaatsen, steden en landen aan. De blootstelling die een bedrijf krijgt is dan ook enorm. Dit is het resultaat van het aangaan van een goede sponsordeal. Weinig mensen realiseren zich dat het feit dat een bedrijfsnaam zo wordt blootgesteld aan mensen, leidt tot grotere naamsbekendheid. Het is dus aantrekkelijk voor een bedrijf en een grote gunst voor een vereniging. Klik hier voor meer informatie.

Het helpen van verenigingen, stichtingen, bedrijven en individuele sporters.

Wij zijn van mening dat iedereen een kans verdient om te groeien. Voor kleine partijen is het echter vaak moeilijker om sponsors te vinden. Daarom hebben onze specialisten de juiste kennis en ervaring om de juiste sponsors te vinden voor kleine verenigingen, stichtingen en sporters. We helpen ook kleine bedrijven op weg.

Meer informatie over De Nationale Sponsorpot?

Natuurlijk! We vertellen je graag meer. Wij hechten veel waarde aan communicatie. Neem vrijblijvend contact met ons op.