FAQs

Nationalesponsorpot is interessant voor iedere vereniging, stichting of top sporter die op zoek is naar meer dan €5.000,- aan sponsorgelden.

Nationalesponsorpot is niet interessant voor verenigingen, stichtingen of top sporters die minder dan €5.000,- aan sponsor gelden nodig hebben. Aan het draaien van een campagne zitten kosten verbonden. Zoekt u bijvoorbeeld een bedrag van €750,- dan wegen de kosten niet op ten opzichte van de potentiële opbrengsten. Bent u opzoek naar een laag sponsorbedrag dan adviseren wij om zelf op zoek te gaan naar een sponsor binnen uw eigen netwerk.

Bij nationale sponsorpot kunnen alle sport verenigingen die ingeschreven staan  zich aanmelden.

Ja, ook als particulier kunt u sponsoren

Nationales sponsorpot voert campagnes uit voor verenigingen, stichtingen, bedrijven, particulieren. Iedere groep die sponsoren nodigt heeft, kan bij ons terecht. Echter is onze focus verenigingen, stichtingen en top sporters.

Ook Belgische verenigingen, stichtingen en top sporters kunnen een sponsorverzoek indienen

Ook voor stichtingen en verenigingen die buiten Nederland gevestigd zijn kunt u een verzoek indienen.

Ook als stichting kunt u een verzoek indienen.

Ook als individuele (top) sporter kunt u een sponsorverzoek indienen.

Nee. U start een campagne na deze campagne kan u altijd een nieuwe campagne starten. U heeft dus geen verdere verplichtingen.

Ja. U kunt zoveel sponsorverzoeken indienen als u wilt.  Wij hanteren geen maximum. Wel dient u per sponsorverzoek een nieuwe campagne te bestellen.

Ook betaald voetbal organisaties of soortgelijke kunnen zich aanmelden. Zij kunnen ook te maken hebben met inkomsten verlies door sponsoren, de afgelopen jaren.

Wilt u zich als professionele sport organisatie aanmelden neem dan contact met ons op 

U betaalt een lage bijdrage van €349,- ex BTW. 

Afhankelijk van de doelgroep of het benodigd sponsorbedrag, kunnen wij verschillende soorten campagnes draaien die kunnen bestaan uit o.a;
Het mailen van bedrijven uit ons netwerk
Het bellen van bedrijven uit ons netwerk

Het pro actief benaderen van bedrijven binnen uw netwerk

Onze sponsorcoaches zijn social media specialisten. De beste start kunnen zij maken vanuit uw eigen netwerk. Onze sponsorcoaches gaan pro actief binnen uw linkedin aan de slag gedurende 30 dagen. Hierdoor kunnen wij uw netwerk uitbreiden met zo’n 250 – 300 potentiële sponsoren. Hieruit komt gemiddeld 10-15 serieuze bedrijven die openstaan om u te sponsoren. De voortgang is dagelijks door u te monitoren. Aan het eind van de campagne krijgt u een rapportage. 

U bent vrij om zo vaak een campagne te starten als u wilt!

Wanneer u een pakket aanschaft, zal NSP gedurende 30 dagen meerdere campagnes draaien om het benodigde zoveel mogelijk geïnteresseerde bedrijven  te vinden die uw vereniging willen sponsoren. Dit is ruim voldoende om de een aantal sponsoren binnen te halen.

U bent niks verplicht. U start met de eerste campagne, wanneer u hier te tevreden over bent beslist u zelf of u een nieuwe campagne aanschaft. 

U kiest voor Nationalesponsorpot wanneer u vereniging;

  • geen sponsorcommissie heeft
  • Uw sponsorcommissie niet de juiste expertise en of tijd heeft om actief nieuwe sponsoren te zoeken.

Een sponsorCoach is een ervaren account manager die de juiste expertise in huis heeft om uw vereniging op de juiste manier aan te prijzen bij potentiele sponsoren. Onze sponsorCoaches hebben jaren lang ervaring in de B2B branch.

U kunt aangeven of u sponsoren wilt in de regio, nationaal of internationaal.

Zodra alle informatie bij ons binnen is starten wij de campagne. Het kan zijn dat wij een even contact opnemen via de mail of telefonisch voor extra informatie. Wanneer alle informatie aanwezig is starten wij binnen enkele dagen met de campagne.

Wij kunnen ook helpen met andere mogelijkheden. Zo kunnen wij helpen met het werven van nieuwe leden, of bedrijven helpen met het promoten van hun product of dienst.

Neem hiervoor contact met ons op via de email of telefonisch.

info@nationalesposnorpot.nl 

+31(0)85 3031 578

U hoeft niks af te staan. U betaalt slecht het campagne bedrag en de bedragen die hieruit voortkomen zijn volledig voor u.

Wij adviseren u om de eerste campagne te starten. Niet geschoten is altijd mis!!

Met het geld dat u binnenhaalt kunt u een gedeelte reserveren voor de volgende campagne. 

het bedrag waar u mee bent begonnen kunt u apart houden. Op deze manier kunt u met weinig financiële middelen in een aantal maanden iets opbouwen.   

U krijgt de zekerheid dat wij uw netwerk zullen uitbreidden met 250 potentiele sponsoren.

Daarnaast krijgt u krijgt u vanaf de eerste dag alle berichten van bedrijven die interesse tonen.

Aan het eind ontvangt u een rapportage van de campagne.

Wij doen puur het voorwerk. Om in sport termijn te spreken, “Wij geven de voorzetten ” en u dient ze er zelf in te koppen!

Als u geen tijd of de juiste expertise heeft om de deals te kunnen sluiten, dan kunt u een extra service aanschaffen bovenop het basis pakket. Onze sponsorcoach zal dan op no cure no pay basis voor u de deals afhandelen. Heeft interesse in de no cure no pay service? Neem dan contact met ons op of dien een terugbel verzoek in