FAQs

Bij nationale sponsorpot kunnen alle sport verenigingen die ingeschreven staan bij de KVK zich aanmelden.

Ja, ook als particulier kunt u sponsoren

Nationale sponsorverzoeken is het verlengde van een sponsorcommissie.

In samenwerking met de vereniging, maken we een actieplan en voeren wij deze uit.

Wij proberen uw vereniging zo aantrekkelijk mogelijk te maken om uw aan de buitenwereld te verkopen.

Nee dat kan niet. U dient de sponsorbon binnen 3 maanden na aanschaf te gebruiken.

Doneren is een blijk van vrijgevigheid. U kunt uiteraard ook een sponsor worden naast het feit dat u een donatie heeft gedaan.

Wij bieden u twee keuzes. U kunt ervoor kiezen om het gehele traject te laten behandelen door ons, waarin wij zorgvuldig rekening houden met uw wensen. Of u kunt ervoor kiezen om het gehele traject voor de helft te laten behandelen met u. Uiteraard krijgt u bij beide keuzes begeleiding en advies.

Dat kan, U kunt een vereniging naar keus uitkiezen en vanaf dat punt in contact komen met het bestuur. Wij helpen u daarbij.

Doordat onze specialisten met u in gesprek gaan, zult u door onze kennis en ervaring meemaken wat wij voor u kunnen betekenen. Met onze effectieve strategieën hebben wij talloze bedrijven exponentieel laten groeien.

Nee. Wij geven u de mogelijkheid om een flexibel contract te kunnen opleveren dat voldoet aan uw wensen.

Ja. U kunt zoveel verenigingen als u wilt sponsoren. Wij hanteren geen maximum, des te meer verenigingen u wilt sponsoren, hoe gunstiger uw voordeel wordt.

Dat kan zeker. Wij zijn van mening dat ieder bedrijf de mogelijkheid moet hebben om te kunnen sponsoren, ongeacht budget. Wij zullen u zo goed mogelijk helpen.

Wij zijn gespecialiseerd in het koppelen van verenigingen en bedrijven. Tevens ondersteunen wij het gehele proces totdat beide partijen akkoord gaan.