IK WIL SPONSOREN

Sponsordeals via Nationale Sponsorpot

Wat maakt het sponsoren aantrekkelijk voor bedrijven?

Waarom hebben bedrijven als Ziggo, Rakuten of Nike hun merk vertegenwoordigd bij verschillende takken van topsport? Ze creëren sponsordeals waar beide partijen hun winst uit halen! Kortom: het is tegenwoordig onmisbaar voor clubs voor zowel op topniveau, als op amateur niveau. 

Door onze werkzaamheden in de sponsorwereld van de afgelopen 15 jaar, hebben wij gaandeweg een groot netwerk opgebouwd dat bestaat uit verenigingen die er alles aan willen doen om een bedrijf hun product of dienst te gaan vertegenwoordigen. Als gevolg van de vertegenwoordiging komt het product of dienst in kwestie beter naar voren in de markt. Dit leidt tot meer naamsbekendheid en financiële groei wat betreft de omzet. Het is één van de meest ideale marketingtools om te gebruiken. Mede door onze effectieve strategieën kunnen wij alle bedrijven voorzien van een mooi rendement op hun investering. Hierdoor zijn wij de perfecte schakel tussen het bedrijf en vereniging.   

Voordelen van sponsoren

Of het nu vanuit commercieel of persoonlijk oogpunt is om te sponsoren, blijft u er hoe dan ook voordelen uit halen. Benieuwd naar de voordelen? Lees dan hieronder:

  • Wij bieden kansen en mogelijkheden voor elk type bedrijf met verschillende vormen van budget. Mkb’ers en multinationals kunnen bij ons terecht om hun naamsbekendheid te vergroten door middel van sponsoren als commerciële tool.
  • Groei in omzet en rendement op investering.
  • Wij beschikken over gespecialiseerde sponsor coaches die op zoek gaan naar de beste sponsordeals dat aansluit op uw wensen.
  • Stukje liefdadigheid

Sponsoren voor grote en kleine bedrijven

Nationale sponsorpot biedt kansen voor ieder type bedrijf dat sponsoring als commerciële tool wilt inzetten. Een multinational die een grote profclub wilt sponsoren, of een MKB dat plaatselijk,regionaal of landelijk niveau, de naamsbekendheid wil vergroten. Vanwege de intrede van de corona crisis hebben vele verenigingen zich aangemeld. De bereidheid om een goede sponsordeal tot stand te laten komen is aanwezig.

Hoe werkt het?

Meld je aan bij de nationale sponsorpot

Wij vragen om de basisgegevens van uw bedrijf. Dit om een kredietrapport te opvragen waarmee wij kunnen verifiëren of de gegevens kloppen. Indien wij verificatie hebben gekregen van alle gegevens, nemen wij contact z.s.m. contact met u op over de acceptatie van het kredietrapport.

Geef uw wensen door (Budget, plaats,sport, rendement en aantal leden)

Het is belangrijk dat wij de meest lucratieve sponsordeal kunnen bewerkstelligen voor u. Onze sponsor coach gaat in overleg met u, kijken naar uw wensen en behoeftes. Er is een mogelijkheid om om meerdere verenigingen te gaan sponsoren, wij adviseren dit ook ten zeerste zodat u uw markt kunt uitbreiden. Nadat onze sponsor coach met u alle details heeft besproken, zal er een rapport worden opgesteld. Hieruit zal verdere contact onderhouden worden. Het rapport kan voordat het is goedgekeurd nog altijd gewijzigd worden, dus wanneer u tevreden bent gaan wij aan de slag. Bewerk dit Visuele editor

Ontvang uw commerciële rapportages en bespreek uw opties

Wij communiceren uw wensen door naar ons brede netwerk van verenigingen. Heeft u een specifieke voorkeur voor een sport? Dan kunt u dat aan ons doorgeven. We zullen na aanleiding van uw wensen de opties presenteren waarmee een compleet verslag aan toegevoegd zit. Wij letten voornamelijk aan de positionering en exposure van uw bedrijf. Ook zullen wij uw potentiële rendement met een bewezen formule gaan uitrekenen aan de hand van de verschillende opties die matchen met uw bedrijf. Hierin zal dieper op ingegaan worden nadat de selectie van verenigingen steeds kleiner wordt.

Kies uit een brede selectie van sponsordeals en geniet van uw mooie deal

Nadat wij met ons gespecialiseerde team onderzoek hebben uitgevoerd over alle facetten waarmee u te maken kan krijgen, hebben wij als laatste punt een optiegesprek waarmee wij de juiste match kunnen voorleggen. Als u daarmee akkoord gaat heeft u uw sponsordeal te pakken! U kunt vrijblijvend contact met ons blijven opnemen. Wij denken graag met u mee om de juiste opties te blijven uitkiezen.

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden u de mogelijkheid om het gehele sponsor traject voor u uit handen te nemen. Indien u dat niet wilt kunt u er ook voor kiezen om een gedeeltelijk traject te laten behandelen door ons.

Met onze 15 jaar aan ervaring, begeleiden wij u met een helder en gestructureerde aanpak om de juiste beslissing te maken in het sponsor proces. Doordat wij begeleiden en adviseren, weet u waar u moet beginnen. Wij helpen met zowel de oriëntatie, specificatie en wensen van uw bedrijf om ervoor te zorgen dat u de juiste sponsordeal krijgt.

Kortom: “Wij zorgen ervoor dat u weet waar u staat, wat er gaat komen en dat u voorbereid bent op de beslissingen die u moet nemen

Onze dienstverlening is ontstaan om ervoor te zorgen dat wij iedereen het volgende kunnen bieden: ‘ Ontzorging’.

We hebben allemaal wel te maken met te weinig tijd, energie of kennis om zaken gedaan te krijgen. Dan is het al helemaal funest om zelf te beginnen aan het zoeken van een sponsordeal. Wat vele ondernemers dan ontgaat, is dat ze mislopen op een lucratieve sponsordeal die voor ze op de loer ligt.

Dat is niet meer aan de orde! Wij bestaan om ervoor te zorgen dat u met een paar klikken de beste sponsordeals kunt krijgen, zonder dat daar enorme risico’s bij komen kijken. De juiste sponsordeal vinden hoeft niet meer lang te duren. Met onze kennis, ervaring en expertise weten wij ook dat als u slim gebruikt maakt van bepaalde belastingvoordelen, het sponsoren u veel geld bespaart!

Benieuwd naar uw rendement? Klik op de knop hieronder en bekijk uw voordeel!

Reviews