IK ZOEK EEN SPONSOR

Een geschikte sponsor vinden samen met de Nationale Sponsorpot!

Wat maakt het verkrijgen van een sponsor interessant?

Alle sportverenigingen hebben het vanwege de corona crisis financieel zwaar. Alle mogelijkheden om inkomsten te genereren zijn heel beperkt geworden. Kantines zijn gesloten, de competitie ligt stil en wellicht hebben veel leden hun lidmaatschap opgezegd. Sponsors zijn nu harder nodig dan ooit tevoren en daarom kunnen wij u van dienst zijn. Door gebruik te maken van onze dienstverlening kunnen wij een financiële boost genereren voor uw vereniging.

In de afgelopen 15 jaar hebben wij talloze bedrijven succesvol geholpen. Dit door sponsordeals te gaan inzetten als commerciële marketingtool. Inmiddels hebben wij een groot netwerk van bedrijven opgebouwd die op basis van eerdere succesvolle samenwerkingen, openstaan om verenigingen te sponsoren. Op basis van alle bedrijven die wij in ons netwerk hebben, kunnen wij verenigingen voorzien van een financieel impuls, die ervoor zorgt dat de doelstellingen van een club gerealiseerd kan worden en dat de financiële situatie verbeterd wordt. 

Waar werven wij sponsoren voor?

Wij vinden het belangrijk dat elke vereniging in stand blijft. We vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om te sporten in zijn of haar omgeving. Deelt u die mening ook?

Meld je dan nu aan op onze website  en bekijk alle mooie mogelijkheden voor uw vereniging.

De nationale sponsorpot als verlengstuk van uw sponsorcommissie.

Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze diensten in uw sponsorcommissie. U kunt er voor kiezen om het volgende te laten doen:

        Wij benaderen namens uw vereniging bedrijven die nog niet sponsoren

        Wij komen in contact met uw huidige sponsoren om te kijken of er extra sponsormogelijkheden mogelijk zijn.

Wilt u groeien als vereniging? Dan is dit het juiste moment om gebruik te maken van onze dienstverlening

Neem nu direct contact op met één van onze sponsor coaches of een verzoek indienen.

Vind de juiste sponsor voor uw vereniging in 4 stappen:

Sponsorverzoek aanvragen

Hartstikke tof dat u een verzoek wilt gaan indienen. Op deze pagina kunt u alle benodigde informatie vinden. Op onze website hebben wij onze nationale sponsorpot calculator gereed staan. Hiermee kunt u op basis van uw doorgevoerde gegevens, alle potentiële winst zien die u uit een deal kunt halen. De gegevens die hier noodzakelijk voor zijn bestaan uit: De regio, sport en gemiddelde inleg. Indien u tevreden bent met alle statistieken die op uw scherm voortkomen, kunt u akkoord geven en gaat ons team in overleg met u aan de slag. Vanaf €250,- kunt u er al voor zorgen dat uw sportvereniging op een degelijk niveau wordt gepromoot en daardoor de gewenste sponsordeal binnen krijgt die voor de gewenste financiële boost zorgt.

Marketing campagne

Ons team gaat aan de slag met het opzetten van een marketingcampagne voor uw vereniging. Hierdoor creëren wij meer naamsbekendheid voor uw vereniging, waardoor de kans groter wordt om een gepaste match te vinden. Wij gaan binnen ons brede netwerk kijken welke bedrijven de juiste kandidaten zijn voor het creëren van de juiste sponsordeal. Alle campagnes draaien online. Vanwege de huidige Covid situatie is dat geen enkel probleem. Wij kunnen nu veel meer potentiële bedrijven bereiken. Zodra de aanvraag is goedgekeurd gaan wij direct aan de slag en hoeft u geen verdere inspanningen te verrichten om te gaan zoeken naar een goed passende sponsordeal.

Het binden van verenigingen en bedrijven

Er zijn momenteel meer dan 136 aangesloten bij de nationale sponsorpot. Met onze expertise, kennis en ervaring gaan wij kijken wat de best passende vereniging is dat matcht met uw wensen. Het kan voorkomen dat er op basis van uw wensen totaal geen match in ons netwerk aanwezig is, dat is geen enkel probleem. Indien dat het geval is, bieden wij de volgende diensten aan: - Telefonische acquisitie - E-mail campagnes - Google ADwords campagnes - Social media campagnes Op basis van onze huidige database kunnen wij uw haast garanderen dat wij altijd een passende match kunnen vinden voor uw bedrijf.

De sponsordeal

Naarmate de resultaten van de campagnes/onderzoeken die wij hebben gedraaid, kunnen wij alle geïnteresseerde bedrijven laten zien. Wij zorgen ervoor dat er in goed overleg, verwachtingen van beide partijen kloppen. Op het moment dat u een keuze heeft gemaakt kun je de procedure afronden en kunt u beginnen met het aankondigen van uw mooie sponsordeal! Wij bieden ook de mogelijkheid om onbeperkt aantal sponsorverzoeken te gaan indienen. In de tussentijd houden we u op de hoogte van potentiële geïnteresseerden voor uw vereniging.

Waar werven wij sponsoren voor?

Wij vinden het belangrijk dat elke vereniging in stand blijft. We vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om te sporten in zijn of haar omgeving. Deelt u die mening ook?

Meld je dan nu aan op onze website en bekijk alle mooie mogelijkheden voor uw vereniging.

De nationale sponsorpot als verlengstuk van uw sponsorcommissie.

Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze diensten in uw sponsorcommissie. U kunt er voor kiezen om het volgende te laten doen:

  • Wij benaderen namens uw vereniging bedrijven die nog niet sponsoren
  • Wij komen in contact met uw huidige sponsoren om te kijken of er extra sponsormogelijkheden mogelijk zijn.

Wilt u groeien als vereniging? Dan is dit het juiste moment om gebruik te maken van onze dienstverlening.

Neem nu direct contact op met één van onze sponsor coaches of een verzoek indienen.

Reviews