IK ZOEK EEN SPONSOR

Een geschikte sponsor vinden samen met de Nationale Sponsorpot!

Wat maakt het verkrijgen van een sponsor interessant?

Veel sportverenigingen, stichtingen, maar ook individuele sporters hebben het vanwege de huidige situatie in Nederland financieel zwaar. De mogelijkheden om inkomsten te genereren zijn heel beperkt geworden. Kantines zijn lange tijd gesloten geweest, de competitie lag een tijd stil en wellicht hebben veel leden hun lidmaatschap opgezegd. Sponsors zijn nu harder nodig dan ooit tevoren en daarom kunnen wij u van dienst zijn. Door gebruik te maken van onze dienstverlening kunnen wij een financiële boost genereren voor uw vereniging.

Op basis van alle bedrijven die wij in ons netwerk hebben, kunnen wij verenigingen voorzien van een financieel impuls, die ervoor zorgt dat de doelstellingen van een club gerealiseerd kan worden en dat de financiële situatie verbeterd wordt. 

Waar werven wij sponsoren voor?

Wij werven voor alle type sportverenigingen, stichtingen, individuele topsporters, maar ook bedrijven kunnen bij ons een campagne aanvragen.

Heeft u geen tijd of niet de juiste expertise? Meld je dan nu aan op onze website  en bekijk alle mooie mogelijkheden.

Bent u op zoek naar extra financiële mogelijkheden? Dan is dit het juiste moment om gebruik te maken van onze dienstverlening.

Niet geschoten is altijd mis!!!

Wat betekent een campagne voor uw vereniging?

 • Een financiële boost
 • Meer kans op het vinden van nieuwe sponsordeals
 • Meer naamsbekendheid
 • Zekerheid tot nieuwe mogelijkheden
 • Meer tijd voor andere zaken, wij regelen het voorwerk

Wat kost het?

U betaalt t/m 31 -12-2022 slechts een bedrag van €249,- ex BTW per campagne

Campagne?

 • Campagne duurt 30 dagen
 • 250 tot 300 potentiële sponsoren uit het netwerk
 • Zekerheid van 10- 15 serieuze bedrijven die openstaan om te sponsoren!
 • Dagelijks transparant te volgen
 • Rapportage einde campagne
 • Meerdere campagnes mogelijk

Voorbeeldcase: 

Uw vereniging heeft een bedrag nodig van €10.000,- Wij van NSP doen het voorwerk. De gegevens van potentiële sponsoren ontvangt u digitaal. Vervolgens kunt u met de potentiele sponsoren contact opnemen en afspreken hoeveel en hoelang er gesponsord wordt. Bent u na de eerste campagne tevreden? Dan kunt u via onze website een nieuwe campagne aanmaken. U bepaalt zelf hoelang u gebruik wilt maken van onze diensten. 

Hoe verloopt het proces?

Nadat wij u sponsorverzoek hebben ontvangen(1) gaan onze sponsorCoaches direct aan de slag. Wij zullen uw sponsorverzoek voorleggen aan geïnteresseerde sponsoren uit ons bedrijfsnetwerk(2). Lever een uitgebreid profiel aan, zodat wij gerichter kunnen zoeken.

De contactgegevens van geïnteresseerde bedrijven worden vanaf de eerste dag gedeeld met de contactpersoon van uw vereniging(3). 

Neem contact op met de potentiele sponsoren en bespreek uw sponsordeal(4).

Iedere vereniging of individuele sporter krijgt een sponsorCoach toegewezen. De sponsorCoaches gaan pro actief en met de juiste expertise te werk om de juiste sponsoren te vinden voor uw vereniging. Hebben onze sponsorCoaches een geschikte sponsor gevonden, dan sturen zij de contact gegevens door naar de juiste persoon binnen uw vereniging. De sponsorCoaches doen het voorwerk, zij geven u de voorzet en u wat u moet doen is de sponsordeal binnen te koppen.

Heeft uw vereniging andere dingen nodig naast sponsorgelden. Wilt u bijvoorbeeld nieuwe leden binnenhalen of iets promoten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Vind de juiste sponsor voor uw vereniging in 4 stappen:

Sponsorverzoek indienen

Nadat u uw pakket bestelt heeft vult u het sponsorverzoek in. Hierin vertelt u alles wat nodig is om voor ons potentiele sponsoren te overtuigen.

Campagne

Ons team gaat direct aan de slag met het aanbieden van uw sponsorverzoek aan geïnteresseerde bedrijven uit ons netwerk.

Het doorsturen van de gegevens

Alle benodigde gegevens van uw potentiele sponsoren wordt per email verstuurd aan de contactpersoon van uw vereniging.

De sponsordeal

U heeft alle benodigdheden in huis. U hoeft alleen de deal te closen!

Dutch NL English EN French FR Spanish ES