IK ZOEK EEN SPONSOR

Een geschikte sponsor vinden samen met de Nationale Sponsorpot!

Wat maakt het verkrijgen van een sponsor interessant?

Veel sportverenigingen hebben het vanwege de huidige situatie in Nederland financieel zwaar. De mogelijkheden om inkomsten te genereren zijn heel beperkt geworden. Kantines zijn lange tijd gesloten geweest, de competitie lag een tijd stil en wellicht hebben veel leden hun lidmaatschap opgezegd. Sponsors zijn nu harder nodig dan ooit tevoren en daarom kunnen wij u van dienst zijn. Door gebruik te maken van onze dienstverlening kunnen wij een financiële boost genereren voor uw vereniging.

In de afgelopen 15 jaar hebben wij talloze bedrijven succesvol geholpen. Dit door sponsordeals te gaan inzetten als commerciële marketingtool. Inmiddels hebben wij een groot netwerk van bedrijven opgebouwd die op basis van eerdere succesvolle samenwerkingen, openstaan om verenigingen te sponsoren. Op basis van alle bedrijven die wij in ons netwerk hebben, kunnen wij verenigingen voorzien van een financieel impuls, die ervoor zorgt dat de doelstellingen van een club gerealiseerd kan worden en dat de financiële situatie verbeterd wordt. 

Waar werven wij sponsoren voor?

Wij vinden het belangrijk dat elke vereniging in stand blijft. We vinden het belangrijk
dat iedereen de mogelijkheid heeft om te sporten in zijn of haar omgeving.
Deelt u die mening ook?

Meld je dan nu aan op onze website  en bekijk alle mooie mogelijkheden voor uw vereniging.

Bent u op zoek naar extra financiële mogelijkheden? Dan is dit het juiste moment om gebruik te maken van onze dienstverlening.

Wat betekent een campagne voor uw vereniging?

  • Een financiële boost
  • Meer kans voor het vinden van een sponsordeal
  • Meer naamsbekendheid
  • Meer tijd voor andere zaken, wij regelen het voorwerk

Wat kost het?

  • De pre campagne is gestart op 12 September 2022. Daarom geven wij de eerste 50 verenigingen tot en met 31 Oktober a.s. een korting van maar liefst €500,-  

U betaalt een vast bedrag van €249,-  als een kleine bijdrage voor het draaien van een campagne voor uw vereniging. Wij hopen dat jullie in de toekomst als een positieve referentie zullen dienen. 

Hoe verloopt het proces?

Nadat wij u sponsorverzoek hebben ontvangen(1) gaan onze sponsorCoaches direct aan de slag. Wij zullen uw sponsorverzoek voorleggen aan geïnteresseerde sponsoren uit ons bedrijfsnetwerk(2). Lever een uitgebreid profiel aan, zodat wij gerichter kunnen zoeken.

Zodra wij geïnteresseerde ontvangen worden de contactgegevens direct gedeeld met de contactpersoon van uw vereniging(3). 

Neem contact op met de potentiele sponsoren en bespreek uw sponsordeal(4).

Iedere vereniging krijgt een sponsorCoach toegewezen. De sponsorCoaches gaan pro actief en met de juiste expertise te werk om de juiste sponsoren te vinden voor uw vereniging. Hebben onze sponsorCoaches een geschikte sponsor gevonden, dan sturen zij de contact gegeven door naar de juiste persoon binnen uw vereniging. De sponsorCoaches doen het voorwerk, zij geven u de voorzet en u hoeft de sponsordeal in te koppen.

Heeft uw vereniging geen sponsorcommissie of heeft uw sponsorcommissie geen tijd of de juiste expertise? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook een sponsorCoach inhuren als verlengstuk van uw sponsorcommissie!49

Vind de juiste sponsor voor uw vereniging in 4 stappen:

Sponsorverzoek indienen

Nadat u uw pakket bestelt heeft vult u het sponsorverzoek in. Hierin vertelt u alles wat nodig is om voor ons potentiele sponsoren te overtuigen.

Campagne

Ons team gaat direct aan de slag met het aanbieden van uw sponsorverzoek aan geïnteresseerde bedrijven uit ons netwerk.

Het doorsturen van de gegevens

Alle benodigde gegevens van uw potentiele sponsoren wordt per email verstuurd aan de contactpersoon van uw vereniging.

De sponsordeal

U heeft alle benodigdheden in huis. U hoeft alleen de deal te closen!

Dutch NL English EN French FR Spanish ES