MOGELIJKHEDEN

Na aanleiding van de huidige situatie in onze samenleving, kunnen wij ons goed voorstellen dat elke vereniging wel een financiële opsteker kan gebruiken. Wij gaan in overleg met de vereniging kijken naar de beste opties, om ervoor te zorgen dat de juiste financiële middelen gerealiseerd kunnen worden.

Vooraf bepalen onze specialisten uit welke deal de meeste groei te halen valt. Vanuit dat perspectief kunnen we zo concreet mogelijk toewerken naar het doel: Een financiële boost!

Na het advies van onze specialisten en akkoord van onze klant gaan we aan de slag met het opzetten van een marketingcampagne. Hierin schakelt ons team naar ons brede netwerk van bedrijven om een succesvolle samenwerking te realiseren.

Wat betekent een campagne voor uw vereniging?

  • Een financiële boost
  • Meer kans voor het vinden van een sponsordeal
  • Meer naamsbekendheid
  • Meer tijd voor andere zaken, wij regelen het werk

Wat kost het?

  • Wij hanteren een minimaal bedrag van €250,- voor het opzetten van een marketing campagne.
  • In de sponsor calculator wordt er aangegeven dat je met een bedrag van €250,- Een sponsorbedrag van maar liefst €2500,- kunt rekenen.

Bij een hogere inzet kunt u zien wat het u dan gaat opleveren.

Hoe verloopt het proces?

Na het binnenkrijgen van een sponsorverzoek neemt één van onze specialisten contact met u op. Samen kijken we naar de doelstelling van de vereniging en gaan wij kijken wat de juiste strategie is om te gebruiken, zodat het gewenste sponsorbedrag ook gerealiseerd kan worden.

De duratie van het laten draaien van een campagne bestaat uit een duur van maximaal 12 maanden. Dit geeft ons voldoende tijd om de perfecte match te vinden tussen het bedrijf en de vereniging. In de praktijk is ons bekend dat er gemiddeld genomen 1 tot 3 maanden nodig zijn om het minimale sponsorbedrag te kunnen behalen.

Indien u tevreden bent over de samenwerken met de nationale sponsorpot, kunt u er voor kiezen om het pakket te gaan verlengen via onze website. Wanneer wij uw wensen niet hebben kunnen realiseren, heeft u volgens de algemene voorwaarden recht op restitutie.

Vind de juiste sponsor voor uw vereniging in 4 stappen:

Sponsorverzoek aanvragen

Hartstikke tof dat u een verzoek wilt gaan indienen. Op deze pagina kunt u alle benodigde informatie vinden. Op onze website hebben wij onze nationale sponsorpot calculator gereed staan. Hiermee kunt u op basis van uw doorgevoerde gegevens, alle potentiële winst zien die u uit een deal kunt halen. De gegevens die hier noodzakelijk voor zijn bestaan uit: De regio, sport en gemiddelde inleg. Indien u tevreden bent met alle statistieken die op uw scherm voortkomen, kunt u akkoord geven en gaat ons team in overleg met u aan de slag. Vanaf €250,- kunt u er al voor zorgen dat uw sportvereniging op een degelijk niveau wordt gepromoot en daardoor de gewenste sponsordeal binnen krijgt die voor de gewenste financiële boost zorgt.

Marketing campagne

Ons team gaat aan de slag met het opzetten van een marketingcampagne voor uw vereniging. Hierdoor creëren wij meer naamsbekendheid voor uw vereniging, waardoor de kans groter wordt om een gepaste match te vinden. Wij gaan binnen ons brede netwerk kijken welke bedrijven de juiste kandidaten zijn voor het creëren van de juiste sponsordeal. Alle campagnes draaien online. Vanwege de huidige Covid situatie is dat geen enkel probleem. Wij kunnen nu veel meer potentiële bedrijven bereiken. Zodra de aanvraag is goedgekeurd gaan wij direct aan de slag en hoeft u geen verdere inspanningen te verrichten om te gaan zoeken naar een goed passende sponsordeal.

Het binden van verenigingen en bedrijven

Er zijn momenteel meer dan 136 aangesloten bij de nationale sponsorpot. Met onze expertise, kennis en ervaring gaan wij kijken wat de best passende vereniging is dat matcht met uw wensen. Het kan voorkomen dat er op basis van uw wensen totaal geen match in ons netwerk aanwezig is, dat is geen enkel probleem. Indien dat het geval is, bieden wij de volgende diensten aan: - Telefonische acquisitie - E-mail campagnes - Google ADwords campagnes - Social media campagnes Op basis van onze huidige database kunnen wij uw haast garanderen dat wij altijd een passende match kunnen vinden voor uw bedrijf.

De sponsordeal

Naarmate de resultaten van de campagnes/onderzoeken die wij hebben gedraaid, kunnen wij alle geïnteresseerde bedrijven laten zien. Wij zorgen ervoor dat er in goed overleg, verwachtingen van beide partijen kloppen. Op het moment dat u een keuze heeft gemaakt kun je de procedure afronden en kunt u beginnen met het aankondigen van uw mooie sponsordeal! Wij bieden ook de mogelijkheid om onbeperkt aantal sponsorverzoeken te gaan indienen. In de tussentijd houden we u op de hoogte van potentiële geïnteresseerden voor uw vereniging.