Kinderen tegenwoordig spelen minder vaak buiten dan kinderen vroeger. Ze spelen steeds vaker op de Playstation, zitten of liggen hierbij vaak in de verkeerde houding. Om ieder kind zichzelf motorisch te helpen ontwikkelen werkt Nationale Sponsorpot samen met een gerenommeerde performance trainer van een BVO.
  • Soccer performance training speciaal voor kinderen tot 12 jaar
  • Gericht op voetbaltechnisch- en tactisch vermogen om sportprestaties te verbeteren
  • Speciale kracht, conditie én techniek training voor kinderen

Strength & Conditioning training  for kids

heeft als doel het atletisch vermogen van sportende kinderen te vergroten, en de performance te verbeteren. Dit gebeurt aan de hand van het uitvoeren van sport specifieke kracht- en conditieoefeningen, die er toe bijdragen dat de kracht, explosiviteit en snelheid van een sportend kind verbeteren.

Voor diverse (top)sporters, zoals voetballers, tennissers, boksers etc., kan Strength & Conditioning training een goede aanvulling zijn op hun reguliere trainingsschema, of in rustigere periodes om fit te blijven. De training is zeker geen vervanging van het reguliere schema, maar is hier complementair aan. Tijdens een Strength & Conditioning for kids training worden juist de fysieke eigenschappen ontwikkelt die niet kunnen worden geoptimaliseerd door het beoefenen van de desbetreffende sport. Door deze fysieke eigenschappen tijdens een op maat gemaakt Strength & Conditioning for kids programma te optimaliseren vergroot een kind zijn prestatiepotentieel!

Alle deelnemers van de nationale Sponsorpot kunnen profiteren van deze actie.
5 performance lessen voor €75,- of een gratis techniek les.

Performance en techniek zijn twee verschillende onderdelen. Bij techniek is alles puur gericht met de bal en performance is gebaseerd op looptechnieken, kracht e.d zonder een bal.

De performance lessen zullen worden gegeven in Zoetermeer op woensdagen. De techniek lessen zullen op zondag gegeven worden in Rotterdam.

[vcex_spacing][vcex_spacing][vcex_image img_size=”portfolio_post” overlay_style=”” image_id=”470″ css=”.vc_custom_1599163057818{padding-top: 10px !important;padding-left: 10px !important;}”][vcex_spacing][vcex_spacing]
[vcex_spacing]

Meldt je hieronder aan voor de performance training of je gratis techniek les. Wij nemen na invullen van het contact formulier contact met u op.

[vcex_spacing]

    TechnieklesPerformanceles

    [vcex_heading text=”Nationale SponsorPot Cup Augustus 2020″ tag=”h2″ text_align=”center” color=”#ea5b0c”][vcex_spacing size=”20px”][vcex_image_carousel header_style=”plain” animation_speed=”150″ auto_play=”true” items=”5″ image_ids=”478,479,481,482,483,484,485,486,487,488,489,490,491,492,493,494,495,496,497,498,499″]