Sport brengt ons samen. Op het moment kan dat door de huidige situatie niet, maar wat nog erger is, is dat we wellicht niet meer kunnen gaan genieten van de sport. Waarom? Omdat het bestaan van vele voetbalclubs aan een zijden draad hangt. Vele voetbalclubs zijn slachtoffer van de corona crisis en kunnen donaties goed gebruiken. Heeft u hart voor het bestaan van een vereniging, maar op het moment geen belang bij een sponsordeal? Dan bieden wij u de mogelijkheid om een donatie te doen van een bedrag naar keuze.

Het doel van doneren

Met uw donatie draagt u bij aan het ondersteunen van een sportgemeenschap naar keuze. De donatie zal voornamelijk worden gebruikt om jeugdteams die nog niet gesponsord zijn, te ondersteunen met alle essentiële benodigdheden. Vaak is het zo dat voornamelijk selectie elftallen de voorkeur krijgen voor een sponsordeal.

Wij geloven in een maatschappij waar iedereen een kans verdient om te kunnen genieten van zijn sport. Daarom bieden wij de optie om een donatie te doen, zodat elke club, elk team en elk bestuur kan genieten van de donatie die u heeft gedaan.

Nationale sponsorbon

Mocht je nu denken van “goh ik houd mijn opties open” dan bieden wij ook nog een alternatief. De nationale sponsorbon is bedoeld om op teamniveau te gaan opereren. Dat wil zeggen dat wij iedereen de kans willen geven om te kunnen genieten van de faciliteiten die essentieel zijn voor een team. Het werkt als volgt:

  1. Voor slechts €59,- kunt u een team naar keuze steunen.   
  2. Voor het team dat u wilt steunen gaan wij op zoek naar een sponsorbedrag ter waarde van €250,-
  3. Met uw aankoop kunnen wij een team naar keus voorzien van training faciliteiten en andere benodigdheden binnen het sponsoraanbod.

Na aanschaf van sponsorbon kunt u tot maximaal 3 maanden een beslissing nemen om een sponsorverzoek te gaan indienen. Na het indienen van het verzoek gaan wij aan de slag om binnen 12 maanden op zoek te gaan naar de juiste sponsor voor het team naar keus. Nadat wij een perfecte match hebben gevonden houden wij u op de hoogte van uw aankoop.

Indien u een donatie zou willen maken kunt u hieronder het formulier invullen. Na volledige invulling en confirmatie zullen wij de donatie in orde maken. Voor meer informatie kunt u ons altijd bereiken via ons telefoonnummer of contactformulier.

Overtuigd om een vereniging naar keuze te steunen? 

U kunt het formulier hieronder invullen en uw keuze maken voor welk project u wilt doneren. U heeft de keuze uit: Jeugd, senioren of gehandicapte sporters. 

Mocht u meer informatie willen kunt u altijd ons bereiken via het contactformulier.

Bedrag

Bedankt voor uw hulp.