pakket

Wil je het zoeken naar sponsoren uitbesteden ? Onze sponsorcoaches gaan graag het gesprek aan. Kies uit verschillende pakketten en geef een directe impuls aan je sponsor netwerk. Waarom heeft u de keuze uit meerdere pakketten? We willen sponsoren toegankelijk maken voor iedere vereniging en elk type sport. Bij Nationalesponsorpot kies je het pakket dat bij jou budget past.

Brons pakket

Brons pakket

Het Brons pakket is ideaal voor verenigingen die gebruik willen maken van een klein sponsorbedrag. U kunt dit pakket kiezen om er zeker van te zijn dat u bepaalde kosten kunt dekken zonder dat het veel urgentie heeft. U kunt denken aan het inkopen van sportkleding, extra materialen of onderhoud.

Zilver pakket

Zilver pakket

Het Zilver pakket is perfect op het moment dat uw vereniging door de huidige situatie in een gevarenzone verkeert op financieel gebied. Door uw vereniging te voorzien van een financieel impuls creëert u extra financiële ruimte binnen het club budget, waardoor uw club meer kosten kan dekken.

Goud pakket

Goud pakket

Is jouw vereniging hard getroffen door de huidige corona crisis? Beginnen de kosten zich met een rap tempo te vermenigvuldigen? Dan is het Goud pakket ideaal voor uw vereniging! Door extra financiële ruimte te creëren kun je alle nodige kosten voor een termijn dekken. Tevens kun je het budget weer vergroten waardoor je in combinatie met het hoofd van de financiële zaken, de boel beter kunt gaan aansturen binnen de club.

Platinum pakket

Platinum pakket

Het Platinum pakket is de redder in nood. We weten allemaal dat de huidige situatie geen enkele club ten goede komt. Door dit pakket te nemen verzeker je jezelf ervan dat je de belangrijkste kosten kunt dekken om het voortbestaan van de club te kunnen waarborgen. Het is een ideaal pakket waar je je club zowel financieel in alle aspecten kunt ondersteunen.